ANNE-METTE BARFOD

ANNE-METTE BARFOD

 

STRATEGISK KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER,

CAND.POLIT OG JOURNALIST

 

Anne-Mette Barfod er cand.polit med Journalisthøjskolens tillægsuddannelsen. Fra Københavns Universitet har hun speciale i konkurrencestrategi, hvilket betyder, at hun sætter fokus på dét, der gør dig, din arbejdsplads eller din virksomhed unik - og adskiller jer fra konkurrenterne.

 

Anne-Mette har 20 års erfaring fra kommunikationsbranchen og har tidligere blandt andet været associeret partner hos Jøp, Ove & Myrthu CPH, informationschef i Byfornyelse Danmark og København og PR- rådgiver i reklamebranchen.

 

Siden 2004 har Anne-Mette holdt kurser i kommunikation og personlig gennemslagskraft for kvinder, og i 2009 startede hun Powerkvinderne.dk, som udbyder kurser og i 2015 startede hun siden Psykiskvold.dk.

 

Sammen med Anita Mac, der forsker i ledelse og organisation på RUC, har hun skrevet bogen 'Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv'. Bogen er udgivet på forlaget Frydenlund og blev lanceret på Karen Blixen Museet i efteråret 2011.

 

I 2017/2018 udgiver Anne-Mette bogen 'Succes hos kvinderne - få fat i det store vækstmarked'. Bogen stiller skarpt på, hvordan virksomheder og organisationer kan styrke relationerne til kvinderne til gavn for bundlinjen.

 

Send en mail til Anne-Mette >>

Ring telefon +45 3011 9693

 

 

FIND MODET TIL AT VÆRE FEJLTASTISK

 

I 2017 udgiver Anne-Mette bogen 'Fejltastisk - find modet til at fejle' sammen med Agnete Olsen.

 

Samtidig er Anne-Mette en af 12 hverdagsheltinder, idet hun medvirker i med budskabet 'Daring to be flawsome' i X-Jewellers kalender 2017.