EMPLOYER BRANDING

OM AT VÆRE ATTRAKTIV


Det er ingen hemmelig, at det betaler sig at være en attraktiv arbejdsplads.Det gør det lettere at tiltrække og fastholde talentfulde og engagerede medarbejdere.


Kontakt os og få vores bud på, hvordan din virksomhed kan styrke sin attraktivitet internt og eksternt.


EMPLOYER BRANDING


TILTRÆK DE BEDSTE MEDARBEJDERE


I dagens videnssamfund er evnen til at tiltrække og fastholde talenter den vigtigste nøgle til en stærk konkurrenceposition. Dygtige medarbejdere er en knap ressource, og derfor gælder det om at brande sin virksomhed som en unik og attraktiv arbejdsplads.


Vi stiller skarpt på dét, der gør din virksomhed unik og attraktiv i nuværende og potentielle medarbejderes øjne. Det er dette unikke, der skal defineres, styrkes, kommunikeres og markedsføres, hvis din arbejdsplads skal tiltrække de bedste medarbejdere.


Her er flotte missionstatements, slogans og glittede brochurer ikke nok. Der skal handling bag ordene for at skabe troværdighed og gennemslagskraft både internt i forhold til medarbejderne - og eksternt i forhold til virksomhedens potentielle medarbejdere.


I krydsfeltet mellem HR, kommunikation og branding tilbyder vi at bistå din virksomhed med at udvikle strategier, idéoplæg og konkrete handlingsplaner for, hvordan arbejdspladsens attraktivitet kan styrkes, og den gode historie kan fortælles med troværdighed.