FOREDRAG

NY BOG PÅ VEJ


Anne-Mette Barfod, strategisk kommunikationsrådgiver, cand.polit og kvinden bag Powerkvinderne.dk udgiver i 2020 bogen 'Succes hos kvinderne - få fat i det store vækstmarked'.


Kontakt os, hvis du gerne vil have besked, når bogen udkommer eller, hvis du gerne vil have succes hos kvinderne.


-------------------------

SMAGSPRØVE PÅ MUSIKFOREDRAG


Jakob Bjørn Schwerin har i mange år holdt musikforedrag, og du kan her få en smagsprøve på et af de første, som handlede om komponisten Frans Liszt:

KONTAKT OS

HVIS DU VIL HØRE MERE OM MUSIKFOREDRAGET 'KÆRLIGHEDEN, MUSIKEN OG VERDENSØKONOMIEN:

 
 
 
 


KVINDER VIL REVOLUTIONERE ERHVERVSLIVET OG VERDENSØKONOMIEN


Kvindernes fremmarch er blevet kaldt den stille revolution, selv om det ikke altid er gået stille for sig. I dette musikfordrag møder du den kvindelige forfatter George Sand (1804 -1876), der iførte sig bukser, indtog en maskulin positur og røg en god cigar, når hun skridtede ned ad Paris' gader. Du træffer hendes store kærlighed, komponisten Frédéric Chopin (1810-1849), og du kommer ud på en tidsrejse og møder stærke personligheder og tænkere til flyglets brusende toner af nogle af de største klassiske komponister.


Musikforedraget kombinerer den nyeste viden om 'womenomics' - som er sammenhængen mellem kvinder, marked og økonomisk vækst - med historiens vingesus, kærlighedens inspiration, hemmelige breve, store følelser, skandaler og musikkens vidunderlige favntag.


Foredraget bliver holdt af klassisk musikerJakob Bjørn Schwerin og cand.polit, womenomicsblogger og direktør for Powerkvinderne Anne-Mette Barfod. Jakob Bjørn Schwerin vil under foredraget sætte sig til flyglet, mens historiske fortællinger og økonomiske analyser vil bære dig og dine kolleger ind i fremtiden med overraskelser, ny viden og masser af kreativ innovation.


Du og dine kolleger vil få indblik i:


  • Hvordan kvinder vil revolutionere verdensøkonomien
  • Hvordan kvinder vil præge verdens toneangivende metropoler

  • Hvorfor George Sand var så meget forud for sin tid

  • Hvad der fik Frédéric Chopin til at tale om mænds følelser
  • Hvad stærke kvinder bidrager med til fremtidens globaliserede økonomi
  • Hvorfor både kvinder og mænd skal tage livtag med kønsstereotyperne
  • Hvordan det kan være, at der i dag er så mange vrede mænd
  • Hvad kvinderpower vil betyde for mænd, kvinder, bundlinjen og samfundet
  • Hvordan din arbejdsplads kan få succes hos kvinderne


Vi tager dig ud på en spændende tidrejse i ord, lyd og billeder og stiller spørgsmålet, om ligestillingen er en utopi. Statistiske fremskrivninger kan nemlig tyde på, at kvinder i virkeligheden vil overhale mænd i en globaliseret tidsepoke, hvor viden er magt, og hvor myreflittige kvinder giver mænd baghjul på universiteterne.


Vi kommer gerne og holder musikforedraget på din virksomhed, og vi indbygger branchespecifikke data i showet. Hvis I ikke har et flygel på jeres arbejdsplads, kan vi sørge for, at I kan låne et, eller vi kan holde foredraget ude i byen til en konference eller teambuilding- eller inspirationdag for kunder og medarbejdere.


Jakob Bjørn Schwerin er klassisk pianist, og har som klassisk musiker, historieinteresseret og litteraturgourmet holdt musikfordrag. Du kan få en smagsprøve på et af  hans første musikforedrag her, hvor han fortæller om komponisten Frans Liszt >>


Anne-Mette Barfod, er cand.polit, journalist og strategisk kommunikationsrådgiver. Hun startede Powerkvinderne i 2009 og har i mange år holdt empowermentkurser for både kvinder og mænd. Anne-Mette Barfod blogger om womenomics, og udgiver i 2020 bogen 'Succes hos kvinderne - få fat i det store vækstmarked'.


For yderligere information og booking af musikforedraget 'KÆRLIGHEDEN, MUSIKKEN OG VERDENSØKONOMIEN' kontakt venligst:


Jakob Bjørn Schwerin

Telefon +45 4029 0399


eller send en mail >>