BACKSTAGE

BACKSTAGE


LILLE BUREAU MED STORT NETVÆRK


Vi er et lille bureau med et stort netværk. Vi tilbyder at løse en bred vifte af opgaver. Kontakt os og få vores bud på, hvordan dit næste projekt bliver en succes 


Vi tilbyder ideer, koncepter, løsninger og strategier, der gør en forskel. Vi samarbejder med forskere, journalister, grafikere, analytikere, fotografer, skuespillere og andre specialister, så vi altid sammensætter et stærkt team til at løse din opgave - og altid sikrer høj kvalitet i rådgivningen.


Sammen med vores gode samarbejdsapartnere har vi den indsigt, der skal til for at fungere som sparringspartnere, og den idérigdom og professionalisme, der skal til for at tænke nyskabende og kreativt.


Vi finder altid den knivskarpe vinkel, der får budskaberne ud over rampen, så de fænger hos målgruppen - både internt i egne rækker og eksternt. Samtidig holder vi begge ben på jorden.


  • Vi tror på, at alle  - både enkeltpersoner, virksomheder og organisationer - har noget helt unikt at byde på. Det er dette unikke, der skal defineres, styrkes, kommunikeres og markedsføres.
  • Vi sætter fokus på det unikke og udvikler let tilgængelige strategier, ideoplæg og koncepter, der skaber overblik, inspirerer og viser nye veje til målet.
  • Vi har en analytisk tilgang til opgaverne og tager gerne afsæt i en SWOT-analyse og definerer konkurrencesituationen og kundens konkrete styrker, svagheder, muligheder og trusler i forhold til konkurrenterne på markedet.


Vi er sparringspartnere når strategien skal føres ud i livet - og der skal skabes konkrete resultater i praksis.


Vores kunder er virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der gerne vil opbygge en stærk profil, gøre en forskel, differentiere sig fra konkurrenterne og nå målbare resultater via forretningsudvikling, kommunikation, PR og branding.