PERSONLIG BRANDING

PERSONLIG BRANDING


FÅ SUCCES SOM DIG SELV MED DIN EGEN FAGBOG


Når du ønsker at udleve din passion, nå dine karrieremål, brande din virksomhed eller organisation - og måske tjene gode penge - er værktøjskassen til personlig ledelse og branding værd at kaste et blik ned i.


Du behøver hverken at være topleder, rockstjerne eller kendis for at få succes med personlig branding og med din egen bogudgivelse. Arbejdet med personlig branding giver dig nemlig en række personlige fordele uanset, hvad du beskæftiger dig med i dag.


Med værktøjskassen til personlig branding får du chancen for:


  • at blive chef i dit eget liv og sætte din egen dagsorden
  • finde ind til din passion og gå målrettet efter at skabe den karriere og det liv, du brænder for.
  • bevidst fokusere på det væsentlige og skære det overflødige fra, så du får mere tid og energi til det, du brænder for.
  • omgive dig med netop de mennesker og de netværk, som inspirerer dig og virker som vitaminer på dine tanker
  • fokusere på dine vigtigste målgrupper i stedet for at føle, at du skal please hele verden
  • bringe den gave, der består af dine vigtigste kompetencer og profilering af dem og din personlighed - i stedet for at bruge spidse albuer for at komme frem.
  • blive fyldt med god energi, fordi din handlekraft giver synlige resultater og styrker dit gå-på-mod.
  • få flere penge på bankkontoen, fordi du høster personlig anerkendelse og omsætter dine kompetencer til værdi for andre.Kontakt redaktør og strategisk kommunikationsrådgiver og brandingekspert Anne-Mette Barfod, hvis du høre mere om dine muligheder. Du kan læse mere om Anne-Mette på hendes hjemmeside: www.anne-mette-barfod.dk


SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN


Der er langt flere kopier end originaler har den kunstmaleren Pablo Picasso sagt. Hvis du skal skille dig ud som forfatter, er det en god ide at arbejde målrettet med dit personlige brand.


Vi kan bistå dig med at finde ind til, hvad der gør dig til noget særligt, så du bevidst kan bruge disse styrker, når du skal ud med budskabet om din bog.Kontakt os hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for at opbygge og styrke dit personlige brand >>